Contact rapid

Ana Maria TULUC
Sibiu, Piata Mare Nr. 16, Romania
+40748.246.397
office@mediere-sibiu.ro

Evenimente

  • ASOCIATIA PROFESIONALA A MEDIATORILOR TRANSILVANIA Asociatia Profesionala a Mediatorilor Transilvania din Sibiu reprezinta un program curajos, prin intermediul caruia, 4 mediatori autorizati din Sibiu, si anume, Tuluc Ana Maria, Sarac – Luncasu Mircea, Covatariu Paula si Ivanov Nicolae Gabriel, si-au luat angajamentul ca vor reusi sa ajute sibienii sa-si resolve conflictele altfel decat in sala de judecata.
  • Medierea, procedura prealabila obligatorie de la 1 octombrie 2012 Cu 148 voturi pentru, contra – 5 voturi, abtineri -10, Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege prin care părțile, înainte de a apela la instanță sunt obligate să parcurgă o primă etapă din procedura de mediere.

Despre noi

Biroul de mediator TULUC ANA MARIA, are sediul in Sibiu si este coordonat de dra. economist Tuluc Ana Maria, care va garanteaza, alaturi de restul echipei sale, maxima seriozitate si responsabilitate in tratarea problemelor dumneavoastra.

Noi va stam aproape in primul rand prin calitatea  de om  care pune  suflet in tot ceea ce face  si nu numai,  iar in al doilea rand in calitate de mediator,  caz in care urmeaza sa ne folosim intuitia, ratiunea, intelectul si cunostintele de economie, de drept, de sociologie, marketing si psihologie, astfel incat grija dumneavoastra sa devina grija noastra si impreuna sa trecem peste obstacolele vietii.

Pentru fiecare caz in parte si inaintea inceperii oricarui demers, biroul nostru de mediator din Sibiu va face, in mod gratuit, o evaluare a situatiei dumneavoastra si va va aduce la cunostinta posibilitatile legale de rezolvare a acesteia, durata aproximativa in care problema dumneavoastra se poate rezolva, riscurile ce pot interveni, cat si totalitatea estimativa a costurilor pe care dumneavoastra urmeaza sa le suportati.

Biroul nostru colaboreaza si cu alti colegi mediatori, avocati, notari publici, executori judecatoresti, experti judiciari, traducatori de limba germana, engleza si franceza, asa incat apeland la noi, puteti reduce cheltuielile pe care le-ar produce un proces (taxe judiciare, onorarii de avocat, onorarii executor judecatoresc, deplasari martori, costuri cu expertize etc.), va va scutiti de stresul pe care il provoaca acesta si castigati timp pretios.

Noi nu avem ca prioritate onorariile si castigurile materiale, cum din pacate intalnim in ziua de azi la tot pasul, ci rezolvarea cat mai eficienta a problemelor care-l imping pe om spre mediator.

Prioritatea noastra este solutionarea conflictului dumneavoastra si multumirea tuturor partilor implicate si pentru aceasta va garantam confidentialitate, impartialitate, profesionalism.

Mediator,
TULUC  ANA MARIA

Certificari